SPELREGELS

• 3 wedstrijden van 12 min.

• 3 scores tegen 1 team

• Winst 3 punten, gelijk 2 punten, verlies 1 punt. (Max. 9 punten en min. 3 punten per wedstrijd)

• Veldafmeting: lengte 30 meter, breedte 20m.

• Afmeting doeltjes: 1,80 x 1,20 meter

• Aftrap: bal tussen 2 ruggen van spelers op de middenlijn. Na het klinken van het (centrale)

• Scoren van eigen helft is niet toegestaan.

• Speelduur: 3x 12 minuten per wedstrijd. Er is geen keeper die de bal mag vastpakken.

• Buitenspel bestaat niet binnen de WorldCup.

• Als de bal over de zijlijn wordt gespeeld, wordt de bal met een intrap weer in het veld gebracht.

• Als de bal over de achterlijn gaat, waarbij hij als laatste is geraakt door een verdediger, dan

• Na een doelpunt moet het scorende team naar eigen helft. De bal wordt ingenomen vanaf de

• Bij een zware overtreding vlak voor het doel, (bijvoorbeeld opzettelijk hands of iemand onderuit

• Er wordt niet met een scheidsrechter gespeeld maar met 2 spelleiders.

• Zorg dat de spelers ruim op tijd voor de wedstrijd klaar staan.

• Naast elk doel dient 1 reserve bal te liggen ten behoeve snelle hervatting van het spel.

fluitsignaal snel omdraaien. De ander kinderen verdelen op eigen helft

Tegenstander dient 5 meter afstand te houden. Degene die de bal inneemt mag niet direct scoren.

wordt er een corner/hoekschop genomen vanaf een van de hoekpunten bij de hoedjes.